Lijsterbeswede 57 2993 GB BARENDRECHT
0648822980(de gehele dag bereikbaar)
info@hfconsultancy.nl

De rode draad

De rode draad? 
Het onafhankelijke HF Consultancy controleert iedere euro van overheidsinstanties, bedrijfsverenigingen, reintegratiebureau’s en of andere organisaties. Wij onderwerpen ondermeer subsidies, uitkeringen, belastingen, personeelskosten en investeringen aan een grondige rechtmatigheidsanalyse. Vóór de accountant er aan te pas komt.

Rechtmatigheid, interne controle en verantwoording lopen als rode draad door de dienstverlening van HF Consultancy. En wij gaan hierin ver, want ook in projectmanagement, procesbeschrijving en opleiding zijn wij sterk. 

Nederlandse gemeenten hebben onze expertise onder andere reeds ingezet voor:
– projectmanagement rechtmatigheid gemeentebreed; 
– interne controle en verantwoording gemeentebreed, Wwb, IOAW, IOAZ, Bbz 2004, Wvg en T-bau subsidie;
– getrouwheidsonderzoek rekenregels Wwb, IOAW, IOAZ en Bbz 2004;
– ontwikkeling en opzetten interne controle, verantwoording en kwaliteitsbeheer Wmo.

Uitgaven en ontvangsten toetsen op rechtmatigheid én doelmatigheid zorgt voor een snellere acceptatie voor de accountantsverklaring. De controles (conform SiSa-model) doen wij vroegtijdig, zodat er ruim de tijd is om zaken te signaleren en herstellen. En bovenal, wij zien interne controle als belangrijk managementinstrument en niet als onoverkomelijk kwaad.

Wat u verder van ons kunt verwachten? Kwaliteit, integriteit, transparantie en immer op de hoogte van de laatste actualiteiten en regelgeving. 

Met een gouden ei als logo – vastgeklemd op haar sterkste punt – symboliseren wij onze unieke dienstverlening. Wij vertellen u er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek